Senin, 09 November 2015

EFT dan Redundancy: Bagaimana EFT Boleh Bantu Dengan mencari pekerjaan

EFT dan Redundancy: Bagaimana EFT Boleh Bantu Dengan mencari pekerjaan

Dengan kadar yang besar daripada penduduk di Amerika Syarikat, Eropah dan di seluruh dunia menanggung beban kegawatan ekonomi adalah penting untuk menekankan bahawa EFT (Teknik Kebebasan Emosi) bukan hanya untuk keadaan fizikal tetapi juga boleh membantu anda menghadapi lebihan dan dengan mencari pekerjaan.

Bagaimana EFT - terkenal kerana tekanan dan kesakitan kesan melegakan - membantu dengan mencari kerja?

Menganggur mempunyai tiga bahagian utama: masa lalu - iaitu, kehilangan pekerjaan itu sendiri, bagaimana perasaan anda tentang kerja anda dan bagaimana perasaan anda tentang kehilangan itu; masa sekarang - bagaimana anda merasa tentang menganggur, keluarga anda dan wang anda; dan masa depan - bagaimana anda merasa tentang pencarian kerja anda, ekonomi secara umum dan bagaimana terdesak anda rasa.

EFT pantas dan berkesan pada penjelasan daripada bagasi emosi dari masa lalu. Ini adalah kerja yang penting, kerana apa yang anda membawa dengan anda untuk mencari kerja anda secara langsung memberi kesan di mana anda melihat, untuk berapa lama, bagaimana anda melaksanakan pada temubual dan yang pekerjaan anda memohon. Dengan pasaran kerja seperti itu, ia adalah penting untuk bertenang dan yakin dengan majikan sebelumnya dan ini adalah sukar jika anda membawa kebencian yang mereka "mengurangkan". Ia akan berkomunikasi melalui suara anda pada panggilan telefon dan di temuduga melalui bahasa tubuh dan nada. EFT boleh membantu membersihkan semua sejarah itu, mengurangkan kemarahan, ketegangan, kemarahan, kebimbangan, rasa tidak puas hati dan tamparan untuk harga diri anda.

Yang ditujukan ke masa kini, EFT boleh membantu membina motivasi, positif menyalurkan semua tenaga emosi dalam carian kerja anda - bayangkan jika anda mampu untuk beralih tumpuan anda dari masa lalu dan bagaimana sangat teruk yang anda dirawat oleh majikan lama ke masa kini, rangkaian, membuat panggilan telefon, menulis surat permohonan dan CV yang benar-benar menarik (Resume) untuk menjual diri anda kepada bakal majikan. EFT bukan hanya untuk negatif. Kami menggunakannya untuk "ketuk dalam" yang positif juga.

Mengenai masa depan, EFT boleh membantu menyokong anda melalui menjadi terbuka kepada peluang-peluang baru yang wujud - ada bahagian otak yang dikenali sebagai sistem reticular mengaktifkan yang fungsinya termasuk yang dalam keadaan siap sedia dan tindakan tertentu berlaku di sekeliling anda. Apabila kekalahan set, itulah yang reticular anda sistem mengaktifkan kelihatan untuk, tetapi anda boleh melatih semula ia menjadi amaran kepada peluang positif yang timbul di sekeliling anda. Dengan "mengetuk dalam" keterbukaan kepada perasan walaupun peluang tenang, anda boleh mendapati bahawa anda melihat orang yang lebih berguna, tempat-tempat dan peluang pekerjaan yang anda mungkin telah melangkau lebih dahulu. Anda juga mungkin mendapati anda mempunyai lebih banyak tenaga untuk menjaga akan.

EFT juga boleh membantu anda membuat persediaan untuk temu bual melalui mengurangkan kebimbangan, membantu anda berlatih soalan dan jawapan yang sesuai dan untuk melakukan kajian yang diperlukan untuk menarik perhatian bakal majikan.

Dengan menggunakan EFT dengan cara ini, anda boleh memberi diri anda satu kelebihan utama dalam mencari kedudukan baru.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar